edukacije

Base Course

Base Course

Bazna edukacija za šminkanje pruža temeljno znanje i vještine potrebne za početak šminkanja uključuje opsežno teorijsko predavanje o kozmetologiji i marketingu, primjene šminke kroz 5 nadogradivih look-ova, upoznavanje s proizvodima i alatima te razumijevanje tehnika i principa šminkanja, kao i tips&tricks za fotografiranje i promidžbu.

Private Masterclass

Usavršavanje postojećih vještina šminkanja kroz određeni look ili tehniku.
Ova vrsta edukacije obuhvaća teorijsko-praktično predavanje uz realiziranje određenog kompleksnog look-a, a namijenjena je svima koji su željni znanja i napretka u beauty industriji.
Jednu stranu lica radim ja, a drugu vi.

Fashion Course

Nadograđujemo vaše postojeće vještine, učimo kako napraviti besprijekoran izgled šminke pred kamerom, otkrivamo posebne i značajne trikove, te preporučamo proizvode za rad.
Nakon uvodnog teorijskog dijela prelazimo na vježbanje i stvaranje posebnog look-a prilagođenog za velike ekrane/snimanja itd.

Edukacije se održavaju isključivo 1:1 jer je to najbolji način učenja, kako za početnike – tako i za profesionalce. Bez obzira jeste li početnik ili želite unaprijediti svoje već postojeće vještine, program edukacije će vam pružiti korisne i sveobuhvatne informacije te praktično iskustvo nužno za uspješno šminkanje.

Tijekom obuke, naučit ćete osnove šminkanja, uključujući pripremu kože lica i dekoltea, korekciju tena, naglašavanje očiju, odabir trepavica, definiranje obrva, konturiranje lica i još mnogo toga. Upoznat ćete se s različitim proizvodima, teksturama, alatima i tehnikama kako biste postigli različite stilove i efekte.

Osim toga, ovakva edukacija obuhvaća i područja kao što su odabir pravilnih boja, prilagođavanje šminke različitim oblicima lica i individualnim potrebama klijenata. Također ćemo vam pružiti smjernice o higijeni, održavanju šminkerskog alata i upravljanju šminkom kao profesionalni vizažist.

Moj cilj je osnažiti vas da postignete profesionalne rezultate i razvijete svoj stil šminkanja. Bez obzira želite li raditi kao vizažist ili jednostavno poboljšati vlastitu vještinu šminkanja, edukacija će vam pružiti potrebne alate i znanje za uspjeh.

Pridružite mi se na ovoj uzbudljivoj edukacijskoj avanturi i otkrijte svoj puni šminkerski i umjetnički potencijal!

Napomena

‘Svaki look je popraćen detaljnim teorijskim dijelom kojeg kasnije primjenjujemo kroz praksu. Sav materijal za rad je osiguran, kao i model, a po završetku edukacije polaznik/ca će dobiti certifikat.
U cijenu nisu uračunate visokokvalitetne (high end) profesionalne fotografije koje se isporučuju 7 – 10 radnih dana od dana edukacije. Fotografije je moguće koristiti za vlastitu promociju i u ostale svrhe uz obavezno navođenje autora istih. Moguće je kupiti minimalno 3 fotografije.
Rezervacije i konzultacije moguće je obaviti telefonski ili putem email-a.
Plaćanje edukacije je jednokratno, gotovinski ili transakcijski – uplatom na žiro račun, najkasnije do prvog dana dogovorenog termina edukacije.
QR kod
Katarina Perković, makeup artist.
kateeenash@gmail.com
+385 97 745 4723
@kateenash
photos by Ante Mandic & Ante Odak I All rights reserved
Fashion makeup
Fashion makeup
Fashion makeup
Scroll to Top