fashion course

Fashion Course

Fashion moderan look za kameru i snimanje

Specijalizirani je program usavršavanja namijenjen kako ženama tako i muškarcima koji imaju iskustva u šminkanju i žele usavršiti tehnike šminkanja za kameru.

Ova vrsta edukacije zahtjeva određeno predznanje jer podrazumijeva nadograđivanje na već postojeće znanje. Radi se look po dogovoru i vašoj želji isključivo 1:1.

Kratki teorijski dio kao uvod u look, učimo kako se šminka ponaša ovisno o vrsti kože pred kamerom, uz tips & tricks te preporuke proizvoda za takvu vrstu rada.

Također, nakon odrađene edukacije možete odabrati profesionalno studijsko fotografiranje, a na “high end” fotografije ćete imati pravo korištenja.

Trajanje – 180 min/ look
Teorijski dio – 15 min
Prakticni dio – 135 min
Profesionalno fotografiranje – 30 min (uz nadoplatu)
Sveukupno trajanje Fashion Course-a iznosi 3 sata.

Svaki look je popraćen detaljnim teorijskim dijelom kojeg kasnije primjenjujemo kroz praksu. Sav materijal za rad je osiguran, kao i model, a po završetku edukacije polaznik/ca će dobiti certifikat.

U cijenu nisu uračunate visokokvalitetne (high end) profesionalne fotografije koje se isporučuju 7 – 10 radnih dana od dana edukacije. Fotografije je moguće koristiti za vlastitu promociju i u ostale svrhe uz obavezno navođenje autora istih. Moguće je kupiti minimalno 3 fotografije.

Rezervacije i konzultacije moguće je obaviti telefonski ili putem email-a.
Plaćanje edukacije je jednokratno, gotovinski ili transakcijski – uplatom na žiro račun, najkasnije do prvog dana dogovorenog termina edukacije.

QR kod
Scroll to Top