private masterclass

Private Mastreclass edukacija

Individualno usavršavanje look-a po želji

Specijalizirani je program usavršavanja namjenjen kako ženama tako i muškarcima koji imaju iskustava u šminkanju i žele usavršiti ciljani look ili tehniku poput smokey eyes, vjenčane šminke za mladenke (bridal makeup) i slično.

Ova vrsta edukacije zahtijeva određeno predznanje jer podrazumijeva nadograđivanje na već postojeće vještine. Radi se look po dogovoru i Vašoj želji isključivo 1:1.

Kratki teorijski dio kao uvod u look, učimo kako i na koji način unaprijediti svoje znanje i vještine uz tips & tricks te preporuke proizvoda za rad s klijentima.

Po završetku masterclass – a uz nadoplatu može biti odrađeno profesionalno studijsko fotografiranje s fotografom te ostvarujete pravo na korištenje “high end” fotografija.

Trajanje (180 min/ look)
Teorijski dio – 15 min
Prakticni dio – 135 min
Profesionalno fotografiranje – 30 min (uz nadoplatu)
Sveukupno trajanje private masterclass-a iznosi 3 sata.

Svaki look je popraćen detaljnim teorijskim dijelom kojeg kasnije primjenjujemo kroz praksu. Sav materijal za rad je osiguran, kao i model, a po završetku edukacije polaznik/ca će dobiti certifikat.

U cijenu nisu uračunate visokokvalitetne (high end) profesionalne fotografije koje se isporučuju 7 – 10 radnih dana od dana edukacije. Fotografije je moguće koristiti za vlastitu promociju i u ostale svrhe uz obavezno navođenje autora istih. Moguće je kupiti minimalno 3 fotografije.

Rezervacije i konzultacije moguće je obaviti telefonski ili putem email-a.
Plaćanje edukacije je jednokratno, gotovinski ili transakcijski – uplatom na žiro račun, najkasnije do prvog dana dogovorenog termina edukacije.

QR kod
Scroll to Top