DOUGLAS MAKEUP ŠKOLA

Divno druženje povodom novog poglavlja @douglas_hrvatska  parfumerija – Makeup škola sa najpoznatijim svjetskim brendovima. Dosada su Douglas parfumerije osim proizvoda nudile i različite usluge, poput savjetovanja o šminkanju ili njegi kože, te uzorke proizvoda kako bi kupcima omogućili isprobavanje prije kupnje, no sada je predstavljen potpuno novi projekt.

Cijela priča započela je prije čak sedam godina u Italiji, a napokon je stigla u Hrvatsku. Ova usluga uključuje skidanje šminke, personaliziranu njegu kože te nanošenje šminke, a sve to uz pomoć Douglas beauty savjetnika i stručnjaka za ljepotu. Valja istaknuti i važan dio ovog iskustva, a to je ​​edukacija o higijeni vlastitog alata i šminke.

Na ovaj način Douglas je podigao razinu doživljaja i iskustva te se dodatno povezao sa vlastitim kupcima što je za svaku pohvalu.

Na druženju nam se pridružio Fabio Pampani, izvršni direktor za SE regiju, ali i Andrijana Bokan, izvršna direktorica Douglas Adriatic Cluster-a. Uz dobro društvo, poklončiće, DJ-a i slatke zalogaje nastavili smo druženje i naravno – uživali u procesu šminkanja zajedno sa Douglas zaposlenicima i ostalim kolegama i influencerima. 

Za mene je ovo bio poseban dan i zaista sam uživala u svakom trenutku, a kao profesionalni makeup artist i edukator samo ću reći: Učenja i šminke nikada dosta.

Pogledajte video i kratki recap cijeloga druženja: VIDEO 

 

#MakeupSchoolByDouglas usluga dostupna je u svim Douglas parfumerijama.#douglashrvatska #DouglasBeauty #BeautyExperience

Fotografije: Douglas Hrvatska, Kate Nash

Scroll to Top