šminkanje

Usluga šminkanja u Splitu
Usluga profesionalnog šminkanja je luksuzna usluga tj. tretman koji vam omogućuje da postignete savršen izgled za posebne prigode, događaje ili profesionalne fotografije. Kada rezervirate uslugu šminkanja, možete očekivati sljedeće:

1. Konzultacija: Šminker će s vama razgovarati o vrsti izgleda koji želite postići, temi događaja i vašim preferencijama. Ovo je prilika da izrazite svoje želje i ideje te da zajedno s šminkerom stvorite plan za željeni make-up.

2. Priprema kože: Prije primjene šminke, šminker će pripremiti vašu kožu čišćenjem, hidratacijom i primjenom adekvatnih proizvoda prilagođenih vašoj vrsti kože kako bi osigurao ravnomjernu i dugotrajnu podlogu.

3. Primjena šminke: Šminker će primijeniti šminku koristeći različite tehnike i proizvode, uključujući podlogu, rumenilo, sjenilo za oči, maskaru, umjetne trepavice, ruž i ostale proizvode prema dogovorenom izgledu.

4. Pružanje savjeta: Tijekom šminkanja, šminker može pružiti savjete o proizvodima, tehnikama ili stilovima koji vam odgovaraju. Možete dobiti preporuke o nijansama boja, korekciji i naglašavanju određenih dijelova lica te o načinima održavanja šminke tijekom događaja.

5. Završni dodiri: Nakon primjene šminke, šminker će završiti izgled prilagođavanjem obrva, postavljanjem šminke sprejem za fiksiranje ili drugim završnim koracima kako bi osigurao dugotrajnost i besprijekoran izgled make-upa.

Usluga šminkanja može biti rezervirana za razne prigode poput vjenčanja, maturalnih večeri, fotografiranja, proslava ili posebnih događaja. Bez obzira na priliku i prigodu – vizažist će vam pomoći da postignete izgled koji će se istaknuti i biti nezaboravan. Usluga profesionalnog šminkanja vam omogućuje da se osjećate samopouzdano, prekrasno i spremno za posebne trenutke.

Važno je dogovoriti termin unaprijed kako biste osigurali dostupnost šminkera. Ukoliko poželite moguće je dogovoriti termin profesionalnog fotografiranja netom nakon šminkanja, ali taj dio morate naglasiti prilikom zakazivanja.

Budite otvoreni u komunikaciji, izrazite svoje želje i budite spremni surađivati kako biste postigli izgled koji vam najbolje odgovara. Za više informacija pogledajte kontakt.

rezervirajte termin

Scroll to Top