Soft Bridal Makeup

Kategorije: Online edukacija
Lista želja Podijeli
Share Course
Page Link
Share On Social Media

O edukaciji

U ovom videu, učimo kako postići besprijekoran i staklen izgled kože, te savršeno našminkane oči. Koristeći nekoliko jednostavnih tehnika i profesionalnih proizvoda, vodim vas korak po korak kroz proces šminkanja. Krećemo od pripreme kože, njege lica i izbora odgovarajuće podloge za ten. Zatim se fokusiram na naglašavanje očiju, koje se ističu na licu, ali nisu napadne, a ‘level-up’ čine definitivno individualne (parcijalne) trepavice.

Na kraju, naučiti ćete i pravilno fiksiranje kako bi vaše mladenke imale svjež i dugotrajan makeup kroz cijeli dan. U videu ćete saznati i preporuke must-have proizvoda, uključujući i sve potrebne savjete te trikove za postizanje željenog izgleda.

Za ovaj vjenčani makeup, fokusiram se na prirodan, ali naglašen izgled. Koristim nježne, neutralne zemljane boje koje će naglasiti ljepotu mladenke, ali i istaknuti njezine prirodne crte lica. Kombiniram klasičnu tehniku nanošenja šminke kistovima i spužvicama, igram se sa suhim i kremastim proizvodima – kako na kapku, tako i na licu.
Rezultat je nevjerojatna i otmjena šminka koja zrači glamurom, a opet je prirodna, nenapadna.
Podigni razinu svog znanja i nauči neke nove elemente -naruči iodeo edukaciju.

Prikaži više

Što ćete naučiti?

  • Priprema kože, njege lica
  • Izbor podloge za ten
  • Naglašavanje očiju
  • Pravilno fiksiranje

Course Content

Bridal Makeup
Naučite kako postići besprijekoran i staklen izgled kože te savršeno našminkane oči

Scroll to Top