Fashion Glam Makeup

Kategorije: Online edukacija
Lista želja Podijeli
Share Course
Page Link
Share On Social Media

O edukaciji

Moderan, a istovremeno glamurozan, ‘eye-catching’ i nosiv makeup – Zvuči predobro da bi bilo istinito? Ne ovaj put! Predstavljam vam sofisticirani stil šminke koji kombinira elemente suvremenosti i elegancije. Ističemo prirodnu ljepotu lica, naglašavajući ključne karakteristike na način koji privlači pažnju.

Ključne karakteristike modernog glamuroznog makeupa uključuju:

Konkretnu pripremu kože kako bi izgledala zaglađeno i blistavo, a tehnike konturiranja i osvjetljavanja koristim za definiranje određenih regija lica. Dodatnu dimenziju licu daje iluminacija pojedinih zona.
No, najveći fokus je na očima, koje su naglašene neutralnim mat sjenilima i na taj način stvaram dubinu i dimenziju pogleda, a definirane i oblikovane obrve doprinose definiciji očiju. Pokazati ću vam na koji način ćete pozicionirati umjetne parcijalne (individualne) trepavice kako bi dobili moderni ‘cat eye’ i izvukli maksimum.

Iscrtavanje usana u klasičnim crvenim tonovima čini ovaj look još više sofisticiranim, a važno je napomenuti da se moderni glamurozni makeup može prilagoditi individualnim preferencijama i prilikama. Kreativnost i eksperimentiranje su dozvoljeni, pa se slobodno igrajte s nijansama i tehnikama kako biste postigli željeni izgled. U videu kombiniram klasičnu tehniku nanošenja šminke kistovima i spužvicama, igram se sa suhim i kremastim proizvodima – kako na kapku, tako i na licu.

Rezultat je nesvakidašnji makeup koji će vas dići na višu razinu i razlikovati od ostalih. Nakon ovog videa spremni ste za stvaranje drugačijih, preciznih i editorial look-ova koji mogu biti jednako efektni i u časopisu i kod klijentica u salonu, na raznim kampanjama, reklamama itd.

Podigni razinu svog znanja i nauči neke nove elemente -naruči video edukaciju.

Prikaži više

Što ćete naučiti?

  • Priprema kože
  • Tehnike konturiranja i osvjetljavanja
  • Iluminacija pojedinih zona
  • Naglašavanje očiju
  • Definiranje i oblikovanje obrve
  • Pozicioniranje umjetnih trepavica
  • Iscrtavanje usana
Scroll to Top